Детски торти

Детските рождени дни и детските торти стават все по-сложни и оригинални с всеки изминал ден. Много често подготовката за отпразнуването на един детски празник може да се окаже трудна задача за родителите, особено когато става дума за избор на най-подходящата детска торта. Ако Вие сте от типа родители, които обичат да изпипват всички подробности по един детски рожден ден и искате да превърнете детския празник в едно наистина незабравимо изживяване, ние от сладкарници “Маркрит” ще Ви предложим най-оригиналната торта за Вашето дете. Подходящо избраната детска торта може да се окаже истинско предизвикателство, особено за по-младите и неопитни родители.

Поверете избора на торта за Вашето дете на сладкарници “Маркрит” и на нашия богат каталог с всевъзможни детски торти и ви гарантираме, че няма да останете разочаровани. Най-важното нещо за всеки детски празник, особено рожден ден, е децата да останат доволни, а събитието да бъде запомнено само с хубави емоции – щастливи мигове, много подаръци и разбира се задължителният артикул за всеки рожден ден – детската торта.

Изработката на детска торта е истинско изкуство. За целта е необходим не само дългогодишен сладкарски опит, но и богато въображение, както и необходимите умения, за да могат идеите на майстора сладкар да бъдат въплътени в самата торта, която вашето дете ще получи за своя незабравим детски рожден ден или друг повод.

С всяка следваща година децата стават все по-умни и изобретателни, а техните идеи за детска торта – все по-оригинални и трудни за изпълнение. Екипът от висококвалифицирани специалисти на сладкарници “Маркрит” с радост ще изпълнят всяка фантазия и невероятно хрумване на Вашето дете. Ние можем да превърнем любимата играчка на Вашия малчуган в оригинална детска торта, облечена в съвършени вкус и форма. Не на последно място – ще Ви предоставим уникалната възможност да бъдете дизайнери на своята собствена детска торта. Невероятно предложение, нали?

Единственото изискване на сладкарници “Маркрит”, при поръчка на детска торта, е да се свържете 3 дни предварително с нас, за да уточним подробностите около самата поръчка. Освен това, трябва да ни донесете на електронен носител (дискета, CD, DVD, флаш памет) снимка с любимия герой на детето Ви, който искате да присъства на тортата.