Специални торти

Поднасянето на оригинална и богато украсена фирмена торта, торта за юблией, кръщене или рожден ден по поръчка е чудесен подарък и винаги впечатлява. Изборът на специална  торта по поръчка е изцяло ваш, а ограниченията са границите на вашата фантазия.

Тортата е символ на щастие и ще донесе гарантирана радост и усмивки, на когото и да я поднесете. Ние от “Маркрит” се славим с това, че сме едни от най-големите професионалисти в правенето на торти по поръчка, така че когато се колебаете какъв подарък да измислите, за да отпразнувате някакво фирмено събитие или тържество, не се колебайте, а се свържете с нас.
Какъвто и да е поводът за празнуване, ние ще изработим за вашата фирма възможно най-подходящата торта по поръчка, както и ще ви предложим професионална изработка на поръчкова фирмена торта за някои от следните събития:

  • Създаване на ново фирмено лого, откриване на нова фирма или неин клон, или отпразнуване на годишнина от създаването на вашата фирма
  • Подемане на нова рекламна кампания, промотиране на нов фирмен продукт или гама от продукти
  • Изказване на благодарност към ваш лоялен клиент или бизнес партньор.

Сладкарници “Маркрит” изработват торти за всякакви  тържества, като броят на гостите не е от значение, просто се свържете с нас на посочените координати за контакт и ние ще ви отправим оферта за изработка на вашето незабравимо фирмено парти.

Единственото изискване на сладкарници “Маркрит”, при поръчка на фирмена торта, е да се свържете 3 дни предварително с някоя от сладкарниците ни (по Ваш избор), за да уточним подробностите около самата поръчка. Освен това, трябва да ни донесете на електронен носител (дискета, CD, DVD, флаш памет) снимка с логото на Вашата фирма, ако искате то да присъства на тортата Ви.