За нас

Сладкарници “Маркрит” са специализирани в изработката на всякакви видове поръчкови торти – сватбени тортидетски тортифирмени торти. Фирменият ни каталог включва богато разнообразие както на стандартни, така и на специални торти. Нашите клиенти имат уникалната възможност да поръчат при нас бутикови торти с ръчно изработени рисунки и орнаменти по тяхно желание. За да постигнем неповторимите вкус и качество, с което се славят нашите торти и сладкарски изделия , ние подбираме с изключително внимание всеки използван продукт – пресни плодове, блатове, плодови декорации и др.

Ние от “Маркрит” винаги сме се имали за цел нашите сладкарници да предлагат на клиентите ни едновременно уют и приятна обстановка, както и гарантирано високо качество на сладкарската ни продукция. Голям принос за високото ниво на обслужване в сладкарниците ни имат нашите служители. Всички те са отлично запознати с тънкостите на работния процес и стандартите на работа. Тяхната висока мотивация, компетентност и гъвкавост при обслужване са важен фактор за поддържане на високото качество на обслужване в сладкарниците от верига “Маркрит”.

Основните ни предимства пред конкуренцията са:

  • Богато разнообразие на поръчкови и бутикови торти – стандартни торти, специални, детски, сватбени и фирмени торти
  • Уютна атмосфера и високо ниво на обслужване и професионализъм, съчетани с изгодни цени на предлаганата гама от сладкарски изделия
  • Утвърден имидж и близо 20-годишно присъствие в сладкарския бранш
  • Осигурена безплатна доставка на фирмени и сватбени торти за района на София.