Меню
Вашата количка

За нас

Сладкарници "Маркрит"


Фирма “Маркрит” е създадена през 1990 г. и се занимава с производство и разпространение на сладкарски изделия. Името на фирмата е от арменски произход и в превод означава перла. Повече от 30 години нашата компания предлага на клиенти си богато разнообразие от торти и разнообразни сладкарски изделия. С течение на времето марката “Маркрит” се превърна в символ на качество и изтънчен вкус. 

Сладкарници “Маркрит” са специализирани в изработката на всякакви видове поръчкови торти – сватбени торти, детски торти, фирмени торти. Фирменият ни каталог включва богато разнообразие както на стандартни, така и на специални торти. Нашите клиенти имат уникалната възможност да поръчат при нас бутикови торти с ръчно изработени рисунки и орнаменти по тяхно желание. За да постигнем неповторимите вкус и качество, с което се славят нашите торти и сладкарски изделия , ние подбираме с изключително внимание всеки използван продукт – пресни плодове, блатове, плодови декорации и др.

Нашите торти и сладкарски изделия се славят с неповторими вкус и качество, защото ние подбираме с изключително внимание всеки използван продукт.

Когато Ви се дояде нещо по-специално, което не можете да приготвите по толкова вкусен начин сами, доверете се на опитните ни сладкари и ние ще превърнем обикновения Ви делник в незабравимо кулинарно изживяване. Убедете се сами в гарантираните вкусови качества и богато разнообразие от стандартни торти, които Ви предлагаме във верига сладкарници “Маркрит”. Всички торти от каталога ни могат да бъдат комбинирани по желание на клиента.

Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате да използваме бисквитки.